0313 631 297

Over ons

Overname Senhorst Electro door Roel Steentjes

2024 Overname Senhorst Electro

"Peter Senhorst sorteert voor op zijn toekomst en heeft Roel Steentjes gevonden voor de overname. Roel en Peter kennen elkaar al langere tijd door de samenwerking in het verduurzamen van particulieren woningen en kleine bedrijven doormiddel van elektrische zonnepaneel installaties. Roel is eigenaar van Esuni [Made] in Arnhem die ruim 10 jaar klanten in Gelderland voorziet van zonnepanelen systemen welke als basis micro-omvormers gebruiken. Daarmee is het mogelijk 20 jaar installatie garantie te bieden".

Auto Senhorst Electro

Wie Senhorst Electro zegt, zegt betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Wij werken met gemotiveerde medewerkers die het vak in de vingers hebben en van aanpakken weten.

Wat wij leveren en installeren, is uitstekend dankzij de jarenlange ervaring,  onze kennis en het gebruik van de beste materialen. Vanzelfsprekend hebben we onze nazorg goed voor elkaar. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kan een allround onderhoudsmonteur altijd snel ter plekke zijn. Senhorst Electro is lid van Techniek Nederland. Voor meer informatie belt u: 0313-631 297.

- Meterkast
- Keuringen
- Nieuwbouw
- Verbouw
- Rookmelders 230 volt

- Leerbedrijf
-Techniek Nederland
- Onderhoud
- Repareren         Zonnestroominstallaties

Keuringen

Nieuwbouw

Verbouwen

Leerbedrijf

Contactgegevens
Senhorst Electro B.V.
De Gemeint 6
6987 AV Giesbeek
Tel.:0313 631 297
Mail: info@senhorst-electro.nl

Copyright © 2024 Senhorst Electro B.V. KvK 09221320 | sitemap